02 dec

Episode 2

I det land, som vi for nemhedens skyld kalder for ”Danmark”, men for at undgå forveksling med det Danmark, der ligger i vores verden, konsekvent sætter i anførselstegn, var langt de fleste ”danskere” stadig fredelige og veltilfredse, selvom det på det tidspunkt, hvor vores fortælling begynder, havde regnet i et halvt år.

Verden rundt om ”Danmark” gik amok. I det ene hjørne af verden sad en ustabil statsleder med adgang til atomvåben – i det andet hjørne af verden sad en anden ustabil statsleder med adgang til atomvåben, men han var ikke folkevalgt.

Tæt på ”Danmark” havde et generelt velanset og vellidt land valgt kun at ville lege med sig selv, fordi man engang for længe, længe siden havde været det mægtigste land i verden og tvunget mange andre lande til at lege med på deres lege. Faktisk havde dette land engang for mange år siden ødelagt hele ”Danmarks” flåde, fordi ”Danmark” havde valgt at være venner med nogle andre. Men det er en helt anden historie.

Og i et land meget, meget langt væk fra ”Danmark” – faktisk stort set så langt væk, som man kunne komme – var der en sikkert fredelig og veltilfreds mand eller kvinde, som spiste en flagermus. Eller rørte ved den. Eller rørte ved noget, som flagermusen havde rørt ved. Det er faktisk lidt uklart, hvad der skete, men det handlede i hvert fald om en flagermus meget, meget langt væk fra ”Danmark”.

Men hvordan kan det dog få betydning for de fredelige og veltilfredse ”danskerne”? Følg med i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *