14 dec

Episode 14

”Danskerne” havde besluttet sig for at gøre deres pligt og tage ansvar, og derfor holdt man afstand (også til nisserne), nøjagtig som ”Mette” og ”Søren” havde sagt.

Naturligvis var der nogle ”danskere”, som var uenige med ”Mette” og ”Søren”, men fordi situationen var alvorlig, kunne man godt se det fornuftige i at gøre, som ”Mette” og ”Søren” sagde.

Og når man kiggede ud i verden, kunne man også godt se, at tingene kunne gå galt på mange forskellige måder. I nogle lande var det statslederen, der (af den ene eller anden grund) ikke tog situationen alvorligt, i andre lande var det befolkningen – og det var svært at vurdere, hvad der var værst.

De fleste ”danskere” var glade for, at man trods alt havde en statsleder og en befolkning, der tog situationen alvorligt.

”Danskerne” indrettede deres dagligdag på en helt anden måde, end de var vant til. Slut med overfyldt busser, åbne kontormiljøer og lange køer i butikker med mærkelige navne. Og pludselig meget mere tid til at være sammen med dem, som man mere eller mindre frivilligt delte sit hus med.

Men kunne de mon holde til det? Følg med i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *