16 dec

Episode 16

I det land, som vi altså kalder ”Danmark”, og som stadig lå cirka midt i verden, havde det nu ikke for alvor regnet i flere måneder. Det var et tegn på, at det var forår.

Og en aften, hvor ”danskerne” sad med smørkagen på gaflen og kaffen i koppen, måske i færd med at lægge et puslespil eller snakke med en af dem, som man havde fundet ud af, at man af en eller anden grund delte sit hus med, var ”Mette” og ”Søren” i fjernsynet igen sammen med nogle andre i mørkt jakkesæt.

De så mere glade og mere veltilfredse ud nu, end de havde gjort længe.

”Mette” sagde, at hvis såfremt ifald man virkelig, virkelig gjorde sin pligt og tog ansvar i den kommende tid, så kunne det i givet fald være, at man måske snart eventuelt kunne få lov til at vende tilbage til sin overfyldt bus og sit åbne kontormiljø.

”Mette” havde nemlig en plan. En genåbningsplan. Og pludselig begyndte alle ”danskere” at tale om ”at åbne op” – selvom det var en såkaldt sproglig dobbeltkonfekt (man kan jo ikke ”åbne ned”!).

Også ”Mettes” politiske modstandere (dem, der kontinuerligt delte sig i mindre og mindre fraktioner) ville være med i planlægningen, og det fik de lov til.

”Mette” var nemlig klar over, at hvis planen gik galt, var det nødt til at være nogle andres skyld.

Men hvordan forholdt nisserne sig til denne krise? Det finder vi ud af i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *