19 dec

Episode 19

I det land, som var ”Danmarks” bedste ven (næsten en slags storebror), havde man i fire år haft en ustabil (og uhøflig) statsleder med adgang til atomvåben.

Også hans land var blevet ramt af krisen. Han havde i begyndelsen ikke villet tage situationen alvorligt, så derfor var situationen nu i mellemtiden blevet rigtig alvorlig.

Den primære grund til, at han ikke tog situationen alvorligt, var nok, at han havde opfundet sin egen virkelighed baseret på alternative fakta (ingen forbindelse til dagligvarebutikken).

I hans virkelighed havde dygtige mennesker, der havde studeret sygdomme hele deres liv, og vidste alt om den måde, en virus spreder sig på, ikke noget at skulle have sagt – heller ikke når det handlede om sygdomme og virus.

Denne ustabile statsleder havde (af svært gennemskuelige grunde) opbakning i halvdelen af befolkningen, og derfor nægtede halvdelen af befolkningen i hans land at lytte til ”såkaldte eksperter” og tage situationen alvorligt.

Men hvilken konsekvens får dette mon for ”Danmark”? Følg med i morgen, hvor den subtile politiske agenda i denne julekalender også bliver mere tydelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *