08 dec

Episode 8

Det, som ”Mette” og ”Søren” og de andre ikke-længere-glade og ikke-længere-veltilfredse ”danskere” med et stort ansvar og mørke jakkesæt sagde i fjernsynet, handlede hverken om det, man kaldte ”Grønland”, eller om den ikkeeksisterende opposition, men om den gigantiske krise, som nogle andre havde været så frække at starte uden at invitere ”danskerne” med eller i det mindste spørge dem om lov.

Den sygdom, som flagermusen havde overført til den før så glade og veltilfredse mand eller kvinde meget langt væk fra ”Danmark”, var nu kommet meget tæt på.

Det var en rigtig træls krise, for ”danskerne” havde slet ikke have medbestemmelse over, hvad den skulle gå ud på.

Som bekendt brugte ”danskere” det meste af deres tid i overfyldt busser og åbne kontormiljøer, mens de helst undgik at bruge tid sammen med dem, de boede sammen med.

Desuden havde ”danskerne” – ligeledes som bekendt – mest af alt lyst til at løse december-kriserne sammen med nisserne, uden at der for øvrigt er noget, der tyder på, at nisserne delte denne lyst.

Men i år kunne man altså ikke selv vælge, sagde ”Mette”. Og så sagde hun nogle ord, som de fleste ”danskere” havde svært ved helt at forstå, men som lød alvorlige og vigtige: ”Vi skal stå sammen ved at holde afstand.”

Følg med i morgen, hvor vi finder ud af, hvad ”Mette” ellers sagde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *