09 dec

Episode 9

I det land, som vi for nemhedens skyld kalder ”Danmark”, og som ligger lige midt i verden, var der – hvad vi vist tidligere har nævnt i en bisætning – en lang række dagligvarebutikker med mærkelige navne. Der holdt ”danskerne” af at stå i lange køer hver eftermiddag.

De stod i lange køer, fordi de gerne ville købe varer, som de havde brug for til daglig (deraf betegnelsen ”dagligvarebutikker”). Mælk, sukker, havregryn, gulerødder og plantefars (det er sunde og naturlige planter, som nogen på en unaturlig måde har fået til at ligne naturligt hakket kød, så man kan bilde sig selv ind, at man spiser sundt).

Men den aften, hvor ”Mette” og ”Søren” og flere andre i mørkt jakkesæt stod inde i fjernsynet, blev ”danskerne” bange for, at det aldrig mere skulle blive dagligdag igen. Og da ”Mette” sagde: ”Vi skal handle NU,” troede de fleste ”danskere”, at hun havde sagt: ”Vi skal HANDLE nu”.

Så ”danskerne” lod smørkage være smørkage og løb ud i aftenmørket for at finde den nærmeste dagligvarebutik med et mærkeligt navn. De glemte helt at lægge mærke til, at det slet ikke regnede mere.

Men hvad skulle de dog i deres lokale dagligvarebutik med et mærkeligt navn? Det finder vi ud af i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *