13 dec

Episode 13

”Danskerne” kunne godt forstå, at situationen var alvorlig, og den rød-grønne tegning hjalp en del. Derfor besluttede alle ”danskere” sig for at gøre, som man fik besked på.

”Mette” havde opfundet et nyt ord: ”samfundssind”, og selvom der endnu ikke var nogen, der vidste, hvad det betød, så lød det som noget, alle gerne ville have en del af. (Måske man kunne bytte for tyve pakker muggen gær?)

Og det var egentlig lidt uventet, at ”danskerne” tog den beslutning om at gøre, som man fik besked på. For igennem en længere periode havde man primært lyttet til coaches (det er dyrt betalte mennesker, som får deres løn for at sige noget, som enhver sindig jyde kunne have sagt for et mindre beløb) og konsulenter (det er coaches, som har taget en reel uddannelse) – og coaches og konsulenter var enige om, at man kun skulle lytte til sin ”mavefornemmelse”.

Derfor havde langt de fleste ”danskere” helt glemt, at det eneste, man kan mærke i sin mave, er, om man er sulten eller syg eller om man kører hurtigt ned ad bakke i en rutsjebane.

Men nu var der en slags urinstinkt, som livede op, og nogle kom i tanke om, at de vist nok engang for længe siden havde hørt noget om noget, der hed ”pligt” og ”ansvar”.

Men hvad det betød, finder vi ud af i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *