21 dec

Episode 21

Måske var det ”Mette”, måske var det ”Mogens”, måske var det en helt tredje, og måske var det dem alle sammen – det var faktisk svært at sige – men nogen tog en forkert beslutning, som viste sig at være katastrofal.

Det skyldtes formentlig hverken, at ”Mette”, ”Mogens” eller den helt tredje var onde mennesker, men nok snarere at de var mennesker (det antager vi i hvert fald, at den helt tredje også er; tanken om, at den helt tredje skulle være et krybdyr i menneskeforklædning, virker ærligt talt lidt langt ude).

Nå, de var altså mennesker, og der, hvor mennesker handler, begås der nogle gange fejl. Desværre bestred ”Mette”, ”Mogens” og den helt tredje nogle positioner, hvor deres forkerte beslutning havde ulykkelige konsekvenser for rigtig, rigtig mange ”danskere”, og det gjorde det næsten kun mere forkert og alvorligt.

Senere kom det frem, at dem, der havde taget beslutningen, slet ikke havde haft lov til at tage den beslutning, som de altså havde taget. Eller opfordret til. Eller bare nævnt. Det var faktisk lidt uklart, om ”Mette” havde givet en ordre, fortalt om en mulighed, eller redegjort for handlingen i en psykologisk thriller.

Der var i det hele taget mange løse ender, og der var et stort ansvar, som skulle placeres. Når de det inden jul?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *